Uitslagen clubkampioenschappen 16 november jl.

Het is een echte happening geweest: sportief, gezellig en veel judoka’s die zich hadden ingeschreven om deel te nemen aan onze clubkampioenschappen.  Grote belangstelling van ouders en familie, de zaal was bomvol. De wedstrijden verliepen op twee matten en de judoka’s lieten zich van hun beste kant zien.  De meesters Jonathan en Brian hadden hun handen vol aan het scheidsrechteren van de 5 poules terwijl het publiek de judoka’s aanmoedigde.

Clubkampioenen 2013 met hun leraren. (2)

 

 

 

 

 

De kampioenen 2013 zijn: Danny Elgers, Jevon Warring, Jessica Buil, Keagon Kok, Isaac Guijt en Willem van Winkelhof.

Clubkampioen 2013 Jevon Warring (2) Clubkampioen 2013 Danny Elgers (2) Clubkampioen 2013 Willem van Winkelhof (2) Clubkampioene 2013 Jessica Buil (2)

 

 

 

clubkampioenschappen judo kimé 16-11-2013 061 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De stijlprijs 2013 ging naar de talentvolle Mitchell Pennings.

Onze wedstrijdgroep met de leraren Jonathan Wigmans en Brian Brox (2)

 

 

 

 

 

 

 

Namens sportinstituut Kime willen wij de volgende vrijwilligers bedanken voor hun ondersteuning: Rene Janson, Stanley Guijt, Aad van Winkelhof, de moeders van Everly Kloet en Elise Lutz, de vader van Pieter Klein. Ook de oudere judoka’s zijn een goede ondersteuning geweest tijdens de wedstrijden. Afifah, Auriske, Gaabriella, Willem, Ferlin, Rien, Eyann en Mike bedankt voor het knopen van de banden, het klaarzetten van de kinderen , het troosten, het aanmoedigen en alle hand- en spandiensten.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.