Stanley Sie slaagt voor zijn zwarte band karate!

Op zondag 15 december is Stanley Sie geslaagd voor zijn zwarte band karate tijdens de danexamens van de Karatebond Nederland in Leersum. Onder leiding van zijn leraar Dino Daussy sr. heeft Stanley zich voorbereid op dit examen en mag zich dus nu scharen onder de grote groep zwarte banders bij Kime. In de dangraadgalerij is Stanley nummer 102!

Stanley Sie met Dino Daussy jr en sr. en Ferry

Trots ontving hij uit de handen van de examinatoren zijn diploma en band. Stanley’s volgende uitdaging is het volgen van de opleiding dojo-assistent. Hij wil graag les gaan geven en gaat dus het eerste traject in van de bondsopleiding. Namens alle medekarateka’s feliciteren wij Stanley van harte met zijn resultaat!

 

Examens in ons sportinstituut Kimé!

Tijdens de maand december heerst een koortsachtige drukte in ons instituut. Honderden kinderen en ook volwassenen gaan examen doen voor een slip of band. De oefenstof van de afgelopen maanden moet in de praktijk worden gebracht.

Na afloop van de examens was er ook deze keer de beloning: slip, band en diploma. De leraren hadden voor iedereen een woord: compliment, aanmoediging of een advies. De aanwezige ouders waren net zo trots als hun kinderen. Onze leraren Peter, Jonathan en Dino jr. zijn tevreden over de resultaten!

Judo examen 13 december 2013

Judoexamen vrijdag 13 december 2013 Karate examen 9 december 2014

Topkarateka Sayra Aarts geeft gastles bij Kime

Sayra Aarts is afgelopen week teruggekeerd naar haar voormalig “nest”: sportinstituut Kime. De 23- jarige karateka beleefde onder leiding van haar leraar en coach Dino Daussy sr. haar grootste successen.  Meervoudig Nederlands kampioene, Europees stijlkampioene en podiumwinnares op de Europese kampioenschappen karate zijn enkele voorbeelden van haar topsportcarriere. Zij was het boegbeeld van de Karate-do Bond Nederland voor het dameskarate in de jaren  2000  tot en met 2010.

Foto sportinsituut Kime gastles 26 november 2013.

Tijdens de gastles, die alleen werd gegeven voor de karateka’s met bruine band en dangraadhouders, liet Sayra  als een echte professioneel zien nog niets van haar capaciteiten te hebben verloren. In tegendeel, zo constateerde Dino Daussy sr. De aanwezige karateka’s ervoeren met bewondering haar lenigheid, snelheid en vooral haar technische vaardigheden. Met heldere en duidelijke aanwijzingen doceerde zij haar lesstof.

Sayra woont nu in Gouda en heeft haar eigen sportschool. Ze is ook docent agressieregulatie en docent weerbaarheid.  De karateka’s van sportinstituut Kimé hebben genoten van een interessante en leuke les. De avond werd afgesloten met een gezamenlijk hapje en drankje. Voor de afwezige karateka’s was het een gemiste kans.

Uitslagen clubkampioenschappen 16 november jl.

Het is een echte happening geweest: sportief, gezellig en veel judoka’s die zich hadden ingeschreven om deel te nemen aan onze clubkampioenschappen.  Grote belangstelling van ouders en familie, de zaal was bomvol. De wedstrijden verliepen op twee matten en de judoka’s lieten zich van hun beste kant zien.  De meesters Jonathan en Brian hadden hun handen vol aan het scheidsrechteren van de 5 poules terwijl het publiek de judoka’s aanmoedigde.

Clubkampioenen 2013 met hun leraren. (2)

 

 

 

 

 

De kampioenen 2013 zijn: Danny Elgers, Jevon Warring, Jessica Buil, Keagon Kok, Isaac Guijt en Willem van Winkelhof.

Clubkampioen 2013 Jevon Warring (2) Clubkampioen 2013 Danny Elgers (2) Clubkampioen 2013 Willem van Winkelhof (2) Clubkampioene 2013 Jessica Buil (2)

 

 

 

clubkampioenschappen judo kimé 16-11-2013 061 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De stijlprijs 2013 ging naar de talentvolle Mitchell Pennings.

Onze wedstrijdgroep met de leraren Jonathan Wigmans en Brian Brox (2)

 

 

 

 

 

 

 

Namens sportinstituut Kime willen wij de volgende vrijwilligers bedanken voor hun ondersteuning: Rene Janson, Stanley Guijt, Aad van Winkelhof, de moeders van Everly Kloet en Elise Lutz, de vader van Pieter Klein. Ook de oudere judoka’s zijn een goede ondersteuning geweest tijdens de wedstrijden. Afifah, Auriske, Gaabriella, Willem, Ferlin, Rien, Eyann en Mike bedankt voor het knopen van de banden, het klaarzetten van de kinderen , het troosten, het aanmoedigen en alle hand- en spandiensten.

Laatste update clubwedstrijden op 16 november a.s.

Alle deelnemende judoka’s worden op 16 november a.s. om 11.00 in een schoon, gestreken judo pak verwacht in de zaal.

 
Bij judo kunnen 3 soorten scores worden behaald: IPPON, WAZA-ARI en YUKO.
Ippon is de hoogste score (de partij is dan direct beslist), vervolgens een WAZA-ARI en dan een YUKO. Een hogere score telt  (ondanks het aantal) altijd hoger dan een lagere score (1 waza-ari is dus bijvoorbeeld meer dan 3 yuko’s).

Veel succes allemaal!!!

INFO JUDOWEDSTRIJDEN 16 NOVEMBER A.S.

De uiterlijke inschrijfdatum voor de clubwedstrijden is woensdag 13 november a.s. Opgeven via het contactformulier van onze website kan ook!

NIKHIL ELAND WINT EERSTE BOKSPARTIJ TIJDENS GALA “NO GUTS NO GLORY”!

Nikhil Thaiboks overwinning NGNG!

Onze thaiboks leraar Nikhil Eland heeft zijn eerste bokspartij  gedraaid tijdens het gala No Guts No Glory dat zaterdag 9 november jl. in  Hellevoetsluis werd gehouden. Gedurende de vier ronden durende partij was Nikhil duidelijk superieur en dat resulteerde in een prachtige overwinning!!

Boksen Kime

Ook Mo Pektas vocht zijn eerste thaibokspartij op deze avond. Beide vechters startten hun partij wat onstuimig. Echter in de 2e en 3e ronde moest Mo teveel achteruit vechten waardoor hij helaas zijn partij verloor.

Bokspartij Lars de Groot

Lars de Groot vocht zijn eerst thaibokspartij, de eerste twee ronden gingen gelijk op. Beide vechters waren aan elkaar gewaagd. In de 3e ronde echter deed de tegenstander van Lars het net iets beter waardoor Lars zijn partij verloor.

 

De trainers zijn ondanks het verlies trots op hun jongens. Op naar de volgende partij!!!

TRAINING MET VOORMALIG TOPKARATEKA EN EUROPEES PODIUM WINNARES SAYRA AARTS.

Sayra Aarts Dojo Kimé Karate

Dinsdagavond 26 november a.s. keert voormalig top karateka Sayra Aarts terug in de dojo van Sportinsituut Kime waar zij onder leiding van haar trainer Dino Daussy grote successen heeft behaald. Sayra is inmiddels gestopt met haar topsportcarrière en heeft zelf een sportschool in haar woonplaats Gouda.

De training start om  20.15 uur in dorpshuis de Meent, Molenweg 14 te Oudenhoorn.

KIME KARATEKA’S ACTIEF OP VANENCOMPETITIE IN AMSTERDAM

Onder leiding van hun leraar Dino Daussy jr. hebben een aantal karateka’s deelgenomen aan de Vanencompetitie, georganiseerd deze keer door Karateschool Fighting Nabil. Vanuit sportinstituut Kime hebben de volgende karateka’s deelgenomen: Sasha Luteijn, Laura di Noto Marella, Pepijn Ijdo, Damian Werleman, Richard Karsten en Justin v d Blink. Deze competitie is bedoeld om kinderen wedstrijdervaring op te laten doen en tevens punten te laten behalen. Bij 100 punten krijgen ze een aandenken. Voor elke deelname aan de vanencompetitie krijgen de kinderen een certificaat:

Kids Oorkonde

 

Een impressie van de wedstrijden:

IMG_0185 (2)

IMG_0186 (2) IMG_0188 (2) IMG_0189 (2) IMG_0195 (2) IMG_0199 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0197-2

 

 

 

 

 

 

 

 

KIME JUDOKA’S SUCCESVOL OP MAHOROKAN WESTLAND TOERNOOI!!

Ons sportinstituut heeft zondag 2 juni jl. met een grote groep enthousiaste judoka’s meegedaan aan het door Top Judo Club Mahorokan georganiseerde Westlandtoernooi.

Drie judoka’s hebben een prachtige prestatie neergezet:

Tasharion Isberta behaalde een gouden medaille, Isaac Guijt pakte de zilveren medaille, en Jevon Warring sloot de rij met een bronzen medaille.

foto(3)

 

 

Proficiat voor deze drie jongens die het uitstekend hebben gedaan.

foto(1)

 

 

 

 

 

foto(4)

 

 

 

 

 

 

 

foto(5)

 

 

 

Ook onze andere judoka’s een compliment voor jullie inzet en volgende keer misschien ook een medaille.

 

 

 

foto(2)

 

Onze coaches Jonathan, Stefan en Jeffrey hebben een hele drukke dag beleefd met leuke resultaten. Bedankt voor de goede ondersteuning.